Reiki Vorden

Bang voor de tandarts? Niet nodig!

Geplaatst op

Wanneer een nieuwe afspraak voor de tandarts Amsterdam West op de agenda nadert is het niet zo gek dat je weerstand begint te voelen. Je bent namelijk niet alleen: zo’n 40% van de Nederlanders heeft in meer-of mindere mate angstgevoelens voor een tandartsbehandeling. Er is zelfs een grote groep die tandartsafspraken ontwijkt uit angst voor de behandeling. De angst is helemaal niet nodig. Er zijn namelijk meerdere manieren om je bezoekje wat prettiger te maken. Wij hebben er wat voor je op een rijtje gezet.

Wees selectief

Het begint natuurlijk bij de tandartspraktijk waar jij je laat behandelen. De Tandarts Amsterdam West biedt een wijd spectrum aan tandheelkundige behandelingen aan. Het is natuurlijk prettig om zo veel mogelijk dezelfde gezichten te zien, en voor alle behandelingen bij dezelfde professionals terecht te kunnen. Vriendelijk personeel bij een Tandarts Amsterdam West is natuurlijk geen overbodige luxe: deze kan helpen de stress al een beetje te verlichten. Je kan natuurlijk ook altijd eerst een introductie afspraak inplannen om te kijken of het klikt.

Ontspanning

Een open deur, maar met een ontspannen gevoel in de stoel zitten helpt natuurlijk de scherpe randjes er vanaf te krijgen.  De Tandarts Amsterdam West is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en angstige patiënten. Zo zijn de “angsttandartsen” van deze praktijk speciaal in dienst om de patiënt op hun gemak te stellen gedurende de behandeling. Ook bieden zij diverse unieke behandelmethodes, zoals lachgas of een lichte narcose. Probeer voor je bezoek aan de Tandarts Amsterdam West eens ademhalingsoefeningen, mindfulness of juist afleiding te zoeken door muziek te luisteren of wat te lezen. En trek vooral makkelijke kleding aan: ontspannen gaat lastig met te strakke of niet lekker zittende kleding.

Omdenken

Natuurlijk is het logisch dat gedachtepatronen veranderen wanneer men angst ervaart, maar gelukkig bezit je de kracht deze om te zetten naar iets positiefs. Wanneer je in de stoel ligt bij de Tandarts Amsterdam West kun je proberen te denken aan het gezonde gebit wat je jezelf cadeau doet. Ook weet je dat de behandeling op termijn essentieel is voor het voorkomen van klachten. Misschien helpt het om erover te praten met anderen, zoals je naasten of de professionals van de Tandarts Amsterdam West.

Gerelateerde berichten

Over ons

We laten je kennismaken met de wereld van Reiki.

Contactgegevens

Via info @ reiki-vorden.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden